за нас | общи условия | магазини | контакти |
galantshoes@abv.bg | 0888247950
вход   регистрация
Запазили сте
0 продукта
0.00лв


Начало » Гаранции

Гаранции

 

ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ

Предоставени от "ВИВА-27" ЕООД, гр. София по отношение на стоки, предлагани чрез електронен магазин www.galantshoes.bg.

Уважаеми клиенти, гаранционният срок на закупените от Вас стоки е 30 дни от датата на покупката. Гаранционните условия са валидни на територията на Република България.  При установено несъответствие на закупената стока с договора за продажба потребителят има право да предяви рекламация, като поиска извършване на безплатен ремонт на стоката. Рекламацията се урежда от продавача в рамките на един месец от датата на предявяването. В случай, че проявеният дефект не може да бъде отстранен, закупената стока се заменя с нова. Съгласно чл. 119 от ЗЗП предоставената търговска гаранция не оказва влияние върху правата на потребителите, произтичащи от гаранцията по чл.112-115 от ЗЗП. 

В случай на рекламация, моля обадете се на посочения в уеб сайта телефон: 0888247950, за да уточним подробностите по нейното уреждане. Всеки случай на рекламация е специфичен и личният контакт е необходим с цел постигане на взаимно удовлетворително решение.

В случай, че полученият артикул е различен от заявения или получените от Вас обувки не отговарят на желания размер (т.е. има грешка по наша вина), те ще бъдат заменени за наша сметка чрез куриерската фирма, но този вид рекламация трябва да е в рамките на 7 дена след доставката. Обувките трябва да са в същото състояние, в което са получени и върнати в оригиналната си опаковка. В случаите, в които искате да върнете стоката, тъй като Вие не сте съобразили вашия размер, стойността на транспорта се поема от Вас.

Рекламации не се приемат при дефекти, които са в следствие на неправилна употреба и поддържане или са причинени умишлено.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ПОДДЪРЖАНЕ, ИЗПОЛЗВАНЕ И СЪХРАНЯВАНЕ НА ОБУВНИ ИЗДЕЛИЯ

А: Чистене на обувките:

Обувките с лицева страна от гладка или пресована кожа се чистят с мек  парцал или четка; след почистването и изсушаването им се препоръчва нанасяне на крем за обувки. Обувките от лак или кожа, покрита с метален или лаков пласт, се  почистват от прах с мек парцал. Трябва да се избягва допир с органични разтвори (спирт, ацетон и др.) Обувките с лицева страна от текстил се препоръчват за носене при сухо  време. Чистят се от прах със суха четка за дрехи, не се перат в пералня, не се избелват. Петната се отстраняват с разтвор от препарат за текстил. Обувките от изкуствена кожа се почистват с мокър парцал, не се използва блясък крем за обувки.

За всички посочени категории обувки се забранява кисненето/миенето с вода или в пералня, както и препарати за избелване. Преди използването на препарати за поддръжка, четете внимателно инструкциите на техния производител.

Б: Обувките се сушат естествено при стайна температура. Не се препоръчва  използването на сешоар, радиатор или други източници на топлина.

В: Обувките не се съхраняват близо до източници на топлина или във влажна среда и се пазят от действието на петролни продукти или органични разтвори.

Г: За продължителното им използване се препоръчва  последователно носене на 2-3 чифта обувки в определен период от време.

Д: Монтажните обувки НЕ са непромокаемо изделие.

Е: Препоръчва се обувките с декоративни шевове, дупки или отвори, както и тези с кожени или шити подметки да се носят при сухо време, тъй като има риск от проникване на вода.

Ж: Тъй като естествените хастари не са химически обработени за фиксиране на пигмента, има риск от миграция на цвета. Препоръчва се използването на по-тъмни чорапи.

З: Не носете обувки с висок ток при шофиране!

Търговецът не носи отговорност за инциденти, породени от неспазването на

гореспоменатите инструкции или за неудобството, причинено от носене на обувки с неподходящ размер.Нови моделиПромоции