за нас | общи условия | магазини | контакти |
galantshoes@abv.bg | 0888247950
вход   регистрация
Запазили сте
0 продукта
0.00лв


Начало » Как да поръчам

Как да поръчам

Здравейте,

За нас е чест и удоволствие, че се интересувате от въпроса "Как да поръчам?". Ето накратко стъпките, които следва да предприемете:

- изберете подходящия за Вас размер на желания модел. Ако се колебаете между два размера, посочете това в полето "Допълнителен текст за пояснение" и не се притеснявайте, ще го уточним по-късно след консултация по телефона.

- натиснете бутона "Купи", така ще сложите избрания модел в кошницата си. В страницата на Вашата кошница излиза негова снимка, посоченият размер, цена, количество и опцията "Изтрий"- тя Ви дава възможност да размислите. От друга страна, съвсем необвързващо, можете да добавяте импулсивно избрани продукти, след това да ги сравните, да вземете решение и да изтриете отхвърлените. Достъп до съдържанието на Вашата кошница имате чрез иконата горе вдясно на всяка, посетена от Вас страница.

- потвърдете направения избор отново чрез бутона "Купи". В случай, че желаете да пазарувате "като гост" т.е. не сте се регистрирали и нямате профил, по този начин ще влезете в страницата "ПОРЪЧАЙ".  Моля, попълнете данните коректно, те са необходими за изпълнението на поръчката Ви. В случай, че имате профил Вашите данни, въведени при регистрацията, ще се заредят автоматично. Разбира се, винаги можете да ги актуализирате.  

По e-mail ще получите потвърждение, че заявката Ви е приета и нейното съдържание. Отново чрез e-mail ще Ви уведомим относно подробностите по доставката на Вашата покупка.

Телефонният номер е изключително важен, тъй като ние ще се свържем с Вас, за да Ви консултираме относно това, дали конкретният модел обувки отговаря на стандартната номерация, както и дали има подходящата за Вас ширина. В телефонния разговор ще уточним всички Ваши въпроси относно продукта и условията на доставката, която ще стартираме, след като получим Вашето одобрение. 

В полето "Адрес" попълнете адреса, на който желаете да получите покупката си (при доставка "до врата"). В случай, че ще Ви бъде най-удобно, можете директно да посочите адрес на офис на Еконт Експрес (при доставка "до поискване"). Моля, уточнете избрания начин на доставка в полето "Допълнителен текст за пояснение".

В полето "Допълнителен текст за пояснение" можете да задавате въпроси и да поставяте изисквания. Използвайте го и в случай, че се налага друго лице да получи пратката.

В полетата "Промоционални кодове" и "Клубни карти" въвеждате съответния код или номер на клубна карта. Това действие автоматично ще се отрази върху условията по отношение на покупката Ви в зависимост от правата, които произтичат от притежанието на конкретния код. Промоционалните кодове ще изпращаме по електронен път чрез e-mail, а клубната карта- физически.

-имайте предвид, че във всеки един момент от работния ден, в който имате нужда от информация и консултация преди и след решението за покупка, можете да се обадите на телефона горе в ляво на всяка страница: 0888247950. Извън посоченото по-долу работно време и ако Ви е по-удобно, моля използвайте нашия e-mail адрес: galantshoes@abv.bg.

Можете да направите и изпратите поръчка по всяко време от денонощието, но тя ще бъде обработена в работни дни от 8.00 ч. до 17.00 ч. 

 Нови моделиПромоции