за нас | общи условия | магазини | контакти |
galantshoes@abv.bg | 0888247950
вход   регистрация
Запазили сте
0 продукта
0.00лв


Начало » За нас

За нас

Здравейте и добре дошли в нашия електронен магазин!

Създаването на www.galantshoes.bg е естествено продължение на 20-годишен опит в предлагането на обувни изделия. За тези години ние предприемахме смели стъпки напред- растяхме, променяхме се и се развивахме. Натрупахме ценни познания по отношение на обувката като продукт: кои нейни характеристики са източник на комфорт, коя е модерната визия, как се постига най-добрият баланс между тях. Разбрахме, че изборът на обувка се опира на широк спектър от изисквания и очаквания, специфичен за всеки отделен клиент. Изградихме собствено усещане, отношение и виждане за начина, по който отговаряме на тези очаквания. Благодарение на една от големите и смели стъпки в течение на годините, ние притежаваме компетентността и опита на производител на обувки (под марката "Galant")- накратко ние знаем "как се правят" и наистина разбираме от обувки.

Наясно сме, че това, което търговецът всъщност предлага на клиентите си е селекция от марки, модели и цветове, резултат от негов собствен информиран избор, опиращ се на личната му компетентност, визия и вкус. Досега нашите предложения бяха достъпни за клиентите и гостите на четирите магазина в сърцето на град София. Взехме решение да разположим следващия във виртуалното пространство, защото така можем да бъдем на разположение навсякъде в България и по всяко време. Щастливи сме, че можем да Ви представим продуктите си по този начин- да ни посещавате необезпокоявани и неограничени, без да излизате от комфорта на личното си пространство и време.

За нас е чест и удоволствие да Ви посрещнем в www.galantshoes.bg!

 

Посочената селекция от марки можете да намерите в шест от нашите реални магазини, с чиито адреси ще се запознаете в страницата МАГАЗИНИ. Заповядайте, ще ни бъде приятно да Ви видим там!

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

-Нови моделиПромоции